Defileul Jiului inchis 6 zile din 7

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! De luni s-a inchis traficul pe Defileul Jiului. Mare parte din trafic va fi deviat pe Valea Oltului spre Sibiu.

defileul-jiuliDe luni traficul pe Defileul Jiului a fost inchis pentru o perioada de 3 luni de zile. Restrictiile de drum sunt aplicate pe portiunea dintre Bumbesti Jiu, judetul Gorj si Petrosani, judetul Hunedoara. In zona vor avea loc lucrari de amenajare a drumului dupa caderea de stanci de pe versanti in timpul iernii. Practic nu se va putea circula pe Valea Jiului de luni pana sambata intre orele 07.00 si 12.00 respectiv 14.00-19.00. Intre orele 12.00 si 14.00 circulatia va fi permisa masinile cu masa mai mica de 7,5 tone si pentru mijloacele de transport persoane. Duminica nu vor mai fi insa restrictii de trafic asa ca se va putea circula normal. Date fiind conditiile rutiere traficul va fi deviat de luni pana sambata pe alte rute. Prima dintre ele, cea spre Sibiu va fi pe DN 7 prin Valcea. Cea de-a doua este cea dinspre Targu-Jiu spre Drobeta Turnu Severin, iar ultima este cea de pe DN 66 dinspre Targu-Jiu spre Filias.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scapam de infectii respiratorii

Sezonul de viroze se apropie de final. Statisticile DSP arata ca numarul de viroze a scazut semnificativ. Si numarul de pneumonii este in scadere fata de saptamanile anterioare. Reprezentantii Directiei sunt de parere ca Sibiul a depasit deja varful imbolnavirilor. Scapam de imbolnavirile de sezon. Sau cel putin asa arata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro