Decoratii pentru jandarmii sibieni

Hila Ovidiu

2 jandarmi sibieni au fost decorati pentru misiunile de instruire desfasurate in Afganistan. Acum alti 2 ofiteri au luat drumul strainatatii pentru a participa la misiuni sub comanda NATO.

afganistanFiecare dintre jandarmii care au participat la misiunea din Afganistan au mai participat si la alte misiuni internationale in Kosovo. Misiunea pentru care au fost decorati a inceput in iunie 2014 si a durat pana in prima luna a acestui an. La intoarcere in tara, luna aceasta cei doi jandarmi au primit medalia ISAF din partea NATO dar si un certificat de apreciere si distinctia de serviciu pentru participarea la misiunea Resolute Support din Afganistan. Cei doi jandarmi care tocmai au plecat in noua misiune in Afganistan vor sta departe de tara aproximativ o jumatate de an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Suspect de consum de etnobotanice

Un tanar de 29 de ani a fost prins la volan dupa ce consumase substante psihoactive. Vazand ca nu se pot intelege cu barbatul politistii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Omul risca acum dosar penal pentru detinere de etnobotanice. Un tanar de 29 de ani este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro