De saptamana viitoare se circula pe autostrada?!

Hila Ovidiu

Autostrada Sibiu-Orastie ar putea fi data intregral in folosinta saptamana aceasta. Lucrarile pe portiunea Saliste-Cunta sunt 99% finalizate. Dupa incheierea lucrarilor vor putea fi folositi neintrerupt toti cei 132 de kilometri de autostrada ce duc spre vestul tarii.

autoDupa ani de zile de lucrari, scandaluri, vizite ministeriale, negocieri si nervi din partea soferilor iata ca lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie sunt aproape gata. Ba mai mult, se zvoneste ca portiunea de autostrada dintre Saliste si Cunta ar urma sa fie data in folosinta saptamana aceasta. Vorbim despre un tronson de putin peste 22 de kilometri care nu au putut fi inaugurati in trecut din cauza alunecarilor de teren din zona. Per total, autostrada ar urma sa aiba o lungime de 132 de kilometri. Contractul de lucrari a scos din bugetul tarii aproape 750 de milioane de lei. Cele 4 loturi de autostrada fac parte dintr-un proiect mai mare care ar trebui ca pana la anul sa ajunga la Nadlac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acuzat de viol

La doar 18 ani fiecare tanar are de obicei tot viitorul inainte. Nu la fel va fi si pentru un mediesean care este acuzat de viol. Tanarul a agresat sexual o femeie de 42 de ani. Violul s-a produs duminica dimineata cand un pusti de doar 18 ani a agresat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro