De luni incepe Astra Film Festival!

Hila Ovidiu

Incepe cel mai mare festival de film documentar din Europa. Astra Film Festival intampina cinefilii incepand de luni cu peste 400 de proiectii. Cap de afis este “Drumul Regilor” in regia lui Dumitru Budrala.

Editia cu numarul 25 a Astra Film Festival isi deschide portile incepand de luni. Vine cu peste 400 de evenimente cinematografice dedicate iubitorilor de filme nonfictiune. 50 dintre cestea sunt premiere. Lor li se adauga 17 documentare dedicate realitatii romanesti. Deschiderea de gala se va face cu Drumul Regilor filmul semnat de catre Dumitru Budrala. La competitia AFF 2018 participa 55 de productii din 30 de tari. Selectia pentru acest festival s-a facut din peste 3 miide filme inscrise. Acestea au provenit din 93 de tari de pe intreg mapamondul. Valoarea totala a premiilor puse in joc depaseste 25 de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbat prins de selimbareni dupa ce a spart doua locuinte

Hot specializat pe furturi din locuinta, dat pe mana oamenilor legii de localnicii din Selimbar. Barbatul a fost retinut de politisti iar pana la finele zilei va afla daca va fi arestat preventiv pentru furt calificat si distrugere. Politistii sibieni au reusit sa puna mana pe inca un hot specializat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro