De la bal la spital dupa ce au consumat droguri

Hila Ovidiu

3 tineri din Victoria si-au vazut moartea cu ochii dupa ce au combinat alcoolul cu drogurile. Li s-a facut rau si au cazut in plina strada. Trecatorii au fost cei care au chemat Ambulanta. Misiunea echipajelor Smurd a fost insa ingreunata din cauza masinilor parcate haotic.

droguri si alcoolCei 3 tineri, scapati de sub atentia parintilor, au decis ca cea mai buna petrecere e aceea in care alcoolul curge rauri si se impeteste cu…drogurile. De la cele cateva sticle de alcool si doar cateva fumuri de tigara tinerii au ajuns insa la un pas de moarte. Cativa sibieni i-au gasit intinsi pe jos, inconstienti pe strada Postei din Sibiu si au sunat la numarul unic de urgenta 112. In scurt timp in zona a ajuns un echipaj Smurd. Ambulanta nu a putut insa intra pana la locul in care erau tinerii din cauza masinilor parcate alandala. Medicii ajunsi la fata locului au chemat in ajutor inca doua echipaje. Dintre cei 3 tineri doar unul era constient. Distractia celor 3 s-a terminat la spital. Primii oameni pe care i-au vazut la capul patului au fost politistii care ii cerceteaza acum pentru consum de stupefiante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreme rea pana marti seara

Ploile, vijeliile si grindina au pus stapanire pe intreaga tara. meteorologii spun ca vremea rea va dura cel putin marti la ora 20.00. Pana marti seara cel putin, ne luam ramas bun de la temperaturile de vara si soarele stralucitor. Locul lui va fi luat de nori care vor turna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro