De astazi, noi şantiere în oraş

Hila Ovidiu

Primăria Sibiu impune noi restricţii în trafic, începând de luni, 3 august, când se deschid noi şantiere pentru renovarea străzilor Bobâlna, Colinei şi General Jean Maximilien Lamarque. În aceeaşi perioadă se fac lucrări noi şi în zona viaductul Gara Mică.

Strada General Jean Maximilien Lamarque întră în reparaţii de luni, 3 august, până în data de 3 octombrie.

“Pentru această stradă contractul prevede amenajarea carosabilului şi a trotuarelor, reţelele de utilităţi fiind deja înnoite. Traficul pe această stradă va fi închis în perioada lucrărilor, dar accesul riveranilor va fi totuşi permis cu restricţii”, informează Primăria Sibiu.

Tot de luni, intră în reparaţii şi strada Bobâlna, până data de 3 octombrie. Aici se vor face lucrări de modernizare a canalizarii şi vor fi amenajate carosabilul şi trotuarele.

Strada Colinei va fi şi aceasta reabilitată în aceeaşi perioadă prin amenajarea unei noi reţele de canalizare, a carosabilului şi trotuarelor. Ambele străzi sunt situate în cartierul Valea Aurie şi se vor închide traficului în perioada lucrărilor.

Modernizarea spaţiului de sub viaductul Gara Mică.

“Pe această porţiune a străzii Calea Şurii Mari au fost modernizate reţelele de apă şi canalizare prin grija SC Apă Canal SA. Pentru a definitiva amenajarea acestei zone, Primăria a contractat amenajarea carosabilului, a trotuarelor şi crearea unei parcări cu o capacitate de 30 de locuri. Lucrările se vor executa în perioada 3 august – 5 septembrie. Pentru a ocoli zona lucrărilor, şoferii pot utiliza strada Cerbului”, anunţă Primăria Sibiu.

Tot din luna august, Comisia de Circulaţie a avizat desfăşurarea lucrărilor de modernizare a reţelei de gaz pe strada Plevnei. Şantierul va dura până în data de 30 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DNA: Şapte persoane trimise în judecată în dosarul de reabilitare a şcolilor din Sibiu

Şapte persoane au fost trimise în judecată în dosarul de reabilitare a şcolilor din Sibiu. Daniel Valentin Cheşcă şi  Cristina Blaga, responsabili cu implementarea proiectului de reabilitare a mai multor şcoli din judeţele Braşov şi Sibiu, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, potrivit DNA,  pentru luare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro