Datorii mai mici pentru rau platnici

Hila Ovidiu

Sibienii pot beneficia de reducerea cu 50 la suta a datoriilor in ceea ce priveste taxele si impozitele locale. Pentru a primi discount-ul insa trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Municipalitatea acorda facilitati fiscale pentru cei care nu si-au platit inca majorarile datorate pentru taxele si impozitele restante. Propunerea legislativa va trece prin votul consilierilor locali. Acestia urmeaza sa se intalneasca in data de 26 noiembrie. Practic proiectul vizeaza reducerea la jumatate a majorarilor de intarziere pentru cei care la data de 30 septembrie nu aveau achitate taxele si impozitele. Pentru a beneficia de aceasta masura contribuabilii trebuie insa sa achite debitele restante si 50 la suta din majorarile aferente acestora pana la finele lunii martie a anului viitor dar si sa achite impozitele si taxele locale aferente primului trimestru din 2016. Cei care vor sa beneficieze de aceasta reducere a majorarilor trebuie sa depuna o cerere la registratura Directiei Fiscale Locale Sibiu. La momentul de fata in evidentele primariei sunt aproximativ 12 mii de sibieni, atat persoane fizice cat si juridice care nu si-au achitat in totalitate darile catre stat. Valoarea totala estimata a scutirii care va fi acordata sibienilor este de 1,8 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul Judetean are cladiri neautorizate inca de ISU

Sptitalul Judetean Sibiu are mai multe cladiri pentru care trebuie sa obtina autorizatie PSI. vorbim despre 5 imobile nou construite sau extinse. Printre acestea se numara si Maternitatea. Spitalul judetean nu are inca autorizate 5 cladiri. Vorbim despre imobilenoi sau care au fost extinse si modernizate. Practic legea cere ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro