Dat afara din examen

Hila Ovidiu

S-a inecat la mal. Vorbim despre un sustinator al examenului de bacalaureat care a fost prins incercand sa copieze. Acesta nu va mai avea voie sa sustina examenul de maturitate urmatoarele doua sesiuni. Pentru restul participantilor la bacalaureatul de toamna urmeaza emotiile afisarii rezultatelor.

copiatA ratat sansa de a deveni student in acest an si chiar in anul urmator. Vorbim despre un tanar care sustinea bacalaureatul restantierilor si care a fost prins copiind. Profesorii supraveghetori l-au dat imediat afara din sala. Pentru cei care au ramas in sala emotiile nu s-au incheiat. In 1 septembrie vor afla daca au reusit sa promoveze sau nu. Primesc diploma de bacalaureat doar cei care au reusit sa obtina media generala minim 6. Cei nemultumiti de notele obtinute au ocazia de a depune contestatii. Rezultatele finale vor fi facute publice abia in 4 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii prefera evenimentele culturale...pentru a da lovitura

O gramada de evenimente culturale au loc in aceasta perioada la Sibiu. Numai in piata mare vineri seara au fost mii de turisti sau locuitori ai orasului de pe Cibin dornici sa participe la spectacole. Atentie insa! Mediile aglomerate sunt pline de hoti de buzunare pregatiti sa actioneze. Evenimentele culturale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro