Dar din dar se face sarbatoare

Hila Ovidiu

De la copii pentru copii…o parte din elevii scolii numarul 2 din Sibiu au mers cu daruri la micutii proveniti din 19 familii nevoiase din Sibiu. Intalnirea a avut loc la Crucea Rosie in prezenta lui Mos Craciun. Scolarii le-au facut cadou celor cu care soarta a fost mai putin darnica jucarii. De la Crucea Rosie membrii familiilor defavorizate au primit alimente.

inO intreaga clasa de elevi a pus mana de la mana vineri pentru a le face sarbatorile mai frumoase copiilor proveniti din 19 familii defavorizate. Scolarii au cautat cu sarg pe acasa printre zecile de jucarii, le-au ales pe cele despre care au crezut ei ca se pot desparti, le-au spalat, le-au aranjat, ba chiar unii dintre ei le-au si impachetat in hartie pentru cadouri si le-au dus la scoala mai apoi pentru a le da nevoiasilor. Intalnirea dintre familiile nevoiase si elevii Scolii 2 a avut loc la Crucea Rosie. Cand au ajuns in sediul institutiei si scolarii au avut o surpriza. Acolo se afla Mos Craciun care le-a dat tuturor copiilor dulciuri. In semn de multumire cei mici i-au cantat un colind. Fiecare copil a avut apoi ocazia de a fi la randul lui Mos Craciu. Au oferit cadou jucariile aduse de acasa. La momentul magic al darurilor de craciun au participat si cei de la Crucea Rosie. Au dat alimente tuturor familiilor de saraci prezente. Pentru ca au fost cu totii atat de cuminti si de darnici, Mos Craciun le-a promis tuturor celor prezenti vineri la Crucea Rosie ca ii va vizita pe fiecare in parte si ca le va pune sub brad cele mai frumoase cadouri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Risc de avalansa

Atentie iubitori de sporturi de iarna. Ninsorile din ultimele zile aduc cu ele si primele avalanse. Cele produse pana acum au fost de mica intensitate, insa pentru siguranta turistilor, salvamontistii spun ca este nevoie de atentie maxima! Nu urcati la munte fara echipamente speciale, nu va aventurati pe trasee necunoscute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro