Cum se promoveaza Sibiul !?

Hila Ovidiu

Sibiul este promovat in mai multe reviste si brosuri din domeniul turismului. Acesta este prezent inclusiv in brosura de promovare a Romaniei  realizata de catre Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica. Numai ca hartile ce insotesc pliantele turistice par sa contina si monumente care in realitate nu exista.

Felul in care este promovat Sibiul ca destinatie turistica poate fi oricand mar de discordie intre consilierii judeteni si reprezentantii asociatiilor de turism. Cel mai elocvent exemplu este cel legat de harta destinatiilor turistice. Aici se pare au fost introduse destinatii care in realitate sunt in curs de amenajare sau, mai rau, nu exista absolut deloc. Nici reprezentantii Agentiei Judetene de Turism nu se lasa mai prejos. Corecte sau nu, brosurile de promovare turistica sunt foarte bine vazute de catre oamenii de rand. Mai ales ca ele ofera pe langa Sibiu si informatii despre ceea ce pot vedea turistii in Bucovina, Maramures, Buzau, Prahova, Gorj, Brasov, Rasnov, Sighisoara, Delta Dunarii sau Litoral. In ceea ce priveste destinatiile recomandate in Sibiu se numara Centrul istoric al orasului, Muzeul Civilizatiei Populare Transilvane Astra, Patrimoniul Unesco:Biertan si Valea Viilor, Transfagarasanul, Transalpina si Lacurile sarate de la Ocna Sibiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a stabilit tariful pentru loturile din Cartierul Tineretului

Peste 330 de lei. Atat platesc pentru un metru patrat de teren tinerii care vor sa devina proprietari pe pamantul de sub casele din Cartierul Tineretului. Pretul este similar cu cel din anii anteriori. Decizia de vanzare a terenurilor oferite initial in folosinta gratuita a fost data inca din 2010. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro