Culoar special de trafic de la Aeroport in Piata Unirii pentru invitatii Summitului

Summitul vine cu restrictii de trafic la Sibiu. Pentru data de 9 mai vor fi amenajate culoare speciale pe care vor circula doar masinile invitatilor. Restrictiile vizeaza soselele care fal cegatura dintre Aeroport si centrul orasului. Acestea vor fi restrictionate total sau partial sibienilor in ziua Summitului.

Reprezentantii municipalitatii spun ca din 7 mai se va amenaja un culoar special de circulatie de la Aeroport si pana la Piata Unirii. Acesta ar urma sa fie folosit in 9 mai strict pentru transportul delegatiilor catre locatia de desfasurare a Summitului. Pana atunci insa culoarul va putea fi folosit de catre sibieni. In ziua Summitului restrictiile de trafic vor fi intre orele 06.00 si 20.00.

Pe Soseaua Alba Iulia atat pe sensul de dus cat si pe cel de intors, benzile de pe linia axului drumului vor fi destinate amenajarii culoarului special care va fi delimitat cu balize. Sibienii vor putea folosi banda de pe langa trotuar de pe ambele sensuri de mers. Pe aceeasi sosea, de la intersectia cu strada Turismului si pana la intersectia cu Bastionului, culoarul de mers va fi amenajat pe sensul actual de coborare. Astfel cele doua benzi pentru urcare vor fi folosite de sibieni pentru a putea circula spre strada Dealului.

Pe Andrei Saguna de la intersectia cu Dealului si pana la Piata Unirii se va circula pe contrasens. Adica dinspre morilro spre Piata Unirii. Sibienii vor putea circula pe o singura banda dinspre Victoriei spre Dealului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cald de Pasti, ploi de 1 Mai

Pastile vin cu temperaturi ridicate la Sibiu. Meteorologii spun ca vremea rece mai dureaza pana miercuri iar apoi se intra intr-un proces de incalzire. In Noaptea de Inviere temperaturile se vor situa undeva in jurul a 8 grade Celsius iar in prima zi de Pasti mercurul din termometre va urca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro