CU RĂȚUȘCA LA BIROU

studio

Iubirea pentru semeni, si chiar pentru animale, ne face cateodata sa devenim mai buni, mai demni si mai atenti la ce se intampla in jurul nostru. Dupa ce a adoptat caini si pisici gasite pe strada, o tanara din Sibiu, a gasit adapost, la ea acasa, si la ea in pat, pentru 4 pui de rata. E de apreciat faptul ca atunci cand unul dintre puisori s-a imbolnavit, Izabela, l-a dus la veterinar apoi, sa-l poata ingriji mai bine, l-a luat la birou.

Izabela Paulescu, este ziarista si purtator de cuvant la Consiliul Judetean Sibiu. Iubeste animalele de mica iar atunci cand vede ca un animalut sufera, isi da si sufletul din ea, pentru a-l ajuta. Suferinta ei este enorma acum, dupa ce a adoptat 4 pui de rata, iar unul dintre ei este bolnav.
Izabela are 34 de ani si locuieste in Sibiu. Daca nu s-a casatorit inca, si nu are copii, ea isi indreapta toata atentia catre oameni si animale. Nu de putine ori a dus acasa animale gasite pe strada, sau a gasit cate un loc de munca celor care i-au cerut ajutorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TABĂRĂ DE CREAȚIE ȘI RECREAȚIE LA AVRIG

Tabara de creatie si recreatie la Avrig. Membrii Asociatiei ,,Universul Prieteniei”, s-au intalnit intr-o tabara unde au loc mai multe lansari de carte, vernisaje ale unor expozitii si discutii libere. La tabara de creatie participa membrii Asociatiei „Universul Prieteniei” si nu numai. Se poate inscrie oricine doreste sa participe la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro