Cu masina intr-o rapa adanca de 50 de metri

Hila Ovidiu

Neatentia in trafic a facut din nou victime. 3 persoane au ajuns cu tot cu masina intr-o rapa adanca de 50 de metri din cauza unei manevre nepotrivite. O tanara in varsta de 17 ani a fost grav ranita. Accidentul rutier s-a produs undeva intre localitatile Tilisca si Rod.

Politistii spun ca autoaccidentul s-a produs in jurul orei 15.00 pe drumul judetean 106 E. Din neatentie, un sofer grabit, a ajuns cu masina in afara partii  carosabile si a cazut intr-o rapa adanca de aproximativ 50 de metri. La fata locului au ajuns de urgenta o ambulanta smurd si o masina pentru descarcerare. Salvatorii au gasit incarcerata o tanara in varsta de 17 ani. Celelalte doua victime s-au ales doar cu cateva escoriatii si contuzii. Victima a fost transportata la spital. Politistii le recomanda soferilor sa dea dovada de atentie maxima in trafic mai ales atunci cand carosabilul este ud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calendarul Zilei de 7 iulie

1898: Statele Unite ale Americii anexau insulele Hawaii 1923: Se năştea regizorul Liviu Ciulei (d. 2011) 1940: Se năştea muzicianul englez Ringo Starr, toboşarul trupei The Beatles 1941: Armata română atingea aliniamentul Nistrului, eliberând astfel Basarabia 1943: Se năştea cântăreţul italian Toto Cutugno 1963: Se năştea artista americană Vonda Shepard […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro