Cu dosare penale de la varste fragede

3 tineri cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Niciunul nu avea permis de conducere. In plus, in unul din cazuri, tanarul prins de politisti era si beat.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un tanar in varsta de 17 ani din Cisnadie. Baiatul a urcat la volanul unui autoturism si, pe fondul lipsei de experienta in condus, a pierdut controlul directiei si s-a oprit cu masina in gardul unui imobil. Baiatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis. Aceeasi soarta si tot pentru aceeasi fapta a avut-o si un alt tanar in varsta de 17 ani, de aceasta data din Poiana Sibiului. In acest caz, soferul de ocazie a ajuns pe contrasens unde a intrat in colilziune cu o masina condusa regulamentar din sens opus.

Cel de-al treilea sibian care s-a ales cu dosar penal in ultimele 24 de ore este un tanar in varsta de 20 de ani din Avrig prins ruland cu un moped. Baiatul era beat si nu detinea nici permis. Cel din urma s-a ales cu dosar penal cu doua capete de acuzare.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS