CSU Vointa, a doua victorie in amicale

Hila Ovidiu

Echipa sibiana CSU Vointa a castigat cu 2-0 partida disputata la sfarsitrul saptamanii trecute, in nocturna, la Zlatna, cu FC Maramures Baia Mare. Acesta este al doilea succes al „alb-verzilor” in amicalele din aceasta vara, dupa 2-0 la Cisnadie, in urma cu 3 saptamani.

CSU Vointa a castigat cu 2-0 meciul amical disputat la sfarsitul saptamanii trecute, la Zlatna, in nocturna, cu o alta divizionara secunda, FC Maramures Baia Mare. Golurile au fost marcate de Camara si Mandrusca. In finalul intalnirii, Dani Vlad a parat un penalti. Antrenorul Dorin Zotinca a inceput partida cu „unsprezecele” format din Zavoi – N. Oltean, Musca, Panait, Ad. Popa – Cruceru, A. Petrescu, Beza, Tatar – Dudita, Camara. Au mai intrat D. Vlad, M. Armenean, Gombar, Issa, M. Burlacu, C. Lungu, Manfrusca si R. Negut. CSU Vointa va sustine, sambata, 11 august, un nou meci de verificare, pe teren propriu, tot cu FC Baia Mare. „In continuare, cautam solutii pentru anumite posturi. Suntem inca departe de ceea ce vreau eu sa jucam. Cred ca echipa va creste constant, cu pasi mici, dar siguri, pana spre finalul toamnei”, a declarat Zotinca.  Legat de Tudor Mandrusca, un atacant de 23 de ani, 1,92 metri, tehnicianul Dorin Zotinca si-a facut o prima impresie buna: „Are un fizic impunator. A reusit sa inscrie golul doi in meciul de la Zlatna. Daca va ramane, cred ca ar fi un jucator bun pentru noi”, a declarat Dorin Zotinca, antrenorul echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de oameni se parovizioneaza de la Targul de produse traditionale

Aproximativ 3000 de vizitatori trec bilunar pragul Muzeului din aer liber special pentru a se aproviziona cu produse traditionale si ecologice.  Las fel s-a intamplat si in weekend cand mii de oameni au plecat cu plasele incarcate cu lactate, branzeturi, dulciuri sau paine pe vatra. In fiecare weekend in care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro