Crima in familie la Gura Raului

Hila Ovidiu

Un barbat de 83 de ani din Gura Raului si-a ucis ginerele dupa ce a avut o altercatie cu acesta. Cei doi au baut impreuna, apoi s-au luat la cearta. Dupa ce rudele i-au calmat, batranul a izbucnit fara motiv si si-a injunghiat mortal ginerele.

Scandalul dintre cei doi, ginere si socru, a izbucnit in noaptea de miecuri spre joi, pe fondul unor neintelegeri anterioare si al consumului de alcool. Cei doi s-au luat la dearta, iar ginerele si-a lovit socrul in varsta de 83 de ani cu o bata. Rudele celor doi au intervenit si i-au despartit. Dar conflictul nu s-a sfarsit nici pe departe aici. Ginerele a recidivat dupa cateva minute si a inceput sa-si loveasca din nou socrul. Acesta a ripostat cu un cutit. Barbatul de 43 de ani a murit pe loc in urma loviturii primite in inima. Anchetatorii il cerceteaza acum pe batran pentru omor calificat. Este posibil insa ca fapta lui sa fie incadrata si ca legitima aparare. Deocamdata autorul este cercetat in stare de liberate, din cauza varstei si a starii de sanatate precare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Detalii noi in cazul jandarmului ucis

Procurorul care conduce ancheta in cazul jandarmului ucis miercuri in fata Consulatului German din Sibiu a dezvaluit faptul ca oamenii legii au deja un cerc de suspecti si mai multe ipoteze in ceea ce priveste mobilul crimei. Deocamdata, imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu le sunt de prea mare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro