Cosul de gunoi din strada transformat in tomberon

Hila Ovidiu

Sibiul este capitala manierelor doar in centrul orasului. Pe Milea de exemplu, cativa locatari si-au facut un obicei din a arunca gunoiul menajer in cosurile de gunoi de pe marginea drumului desi in spatele blocului au tomberoane speciale. Asa se face ca in jurul cosurilor de gunoi sunt mai tot timpul mormane de pungi cu gunoi.

12.01.2015 10:44Sibiul este un oras devenit emblema la nivel de tara, si chiar in afara granitelor tarii pentru aerul occidental pe care il emana in ciuda faptului ca si-a pastrat aspectul medieval. Din pacate insa nu toti locuitorii acestui oras au inteles ca un oras al manierelor asa cum este numit cel de pe malul Cibinului vizeaza comportamentul tuturor locuitorilor. Din comoditate, ca sa nu spunem altceva, unii dintre locuitorii blocurilor de pe Milea si-au facut un adevarat obicei de a transforma cosurile de gunoi amplasate pe domeniul public in adevarate ghene. Si asta in conditiile in care in spatele blocului au tomberoane special amenajate pentru gunoiul menajer. La polul opus se situeaza cei care locuiesc chiar in apropierea cosului de gunoi. Oamenii spun ca vara acolo din cauza deseurilor menajere aerul devine insuportabil, iar privelistea este dezolanta. Disperati oamenii fac apel catre municipalitate sa mute cosul de gunoi de acolo. Daca amplasarea din teren o va permite, reprezentantii municipalitatii spun ca vor muta cosul de gunoi din zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pretul imobiliarelor ramane ridicat la Sibiu

Sibiul este printre orasele cu cele mai scumpe locuinte. Aici preturile la vanzarea imobilelor nu s-au depreciat prea mult nici macar in perioada crizei. Cele mai ieftine imobile in Sibiu se vand cu putin peste 20 de mii de euro, echivalentul unui apartament in Capitala. Sibiul este unul dintre marile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro