Copil cautat de politisti

Hila Ovidiu

Politistii sibieni cauta un copil de 14 ani care a disparut de acasa, din localitatea Avrig, din data de 10 august. Vazand ca fiul lor nu se mai intoarce, parintii copilului au cerut ajutorul oamenilor legii.

Politistii sibieni cer ajutorul cetatenilor pentru a gasi un copil de 14 ani care a plecat de  la domiciliul sau din localitatea Avrig inca din data de 10 august, si nu a mai revenit. Parintii copilului au asteptat cateva saptamani bune in speranta ca acesta se va intoarce, iar in cele din urma au cerut ajutorul politiei pentru a-l gasi. Minorul se numeste Ilie Viorel Mirut, are 1,60 metri inaltime, aproximativ 45 de kilograme, par castaniu, tuns scurt, fata ovala si  ochi negri. La data disparitiei era imbracat cutricou de culoare portocalie, pantalon scurt si slapi de culoare neagra. Oamenii legii fac apel catre sibienii care pot da informatii despre minor, sa sune la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferii straini, indrumati de plitistii rutieri

Politistii rutieri desfasoara in aceste zile o ampla campanie de prevenire a evenimentelor rutiere in care sunt implicati conationalii nostri care lucreaza in strainatate si care, la sfarsit de concediu, se intorc la munca. Pentru aceasta, oamenii legii ii opresc pe acesti soferi pentru a verifica daca sunt odihniti, si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro