Copac cazut pe Malului

Hila Ovidiu

Varsta inaintata si vantul de afara au doborat o salcie batrana de pe malul Cibinului. Copacul s-a prabusit peste o teava de gaz si a blocat un sens de mers, ingreunand circulatia pe calalalt. Desi prin zona au trecut sute de masini, nimeni nu a sesizat Primaria.

Un copac cazut pe carosabil le-a dat mari batai de cap soferilor care au trecut marti la amiaza, pe strada Malului din Sibiu. Ingreunata de povara anilor si zguduita de vantul puternic, tulpina copacului a cedat si s-a rupt. Salcia a cazut peste o teava de gaz, fara a o afecta, si a blocat un sens de mers al strazii. Pe celalalt sens insa, circulatia s-a desfasurat cu mare greutate, mai ales pentru autoturismele de mare tonaj. Pret de aproape o ora soferii au ocolit copacul. Niciunul nu a cerut ajutorul municipalitatii, ci mai degraba au sesizat telefonic reporterii Tv Eveniment. Acestia au sesizat Primaria care a trimis imediat oameni sa deblocheze carosabilul. In aproximativ 10-15 minute copacul cazut a fost taiat bucati si drumul a fost complet eliberat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alex Velea are tatuaj nou!

Deşi soţia şi mama l-au rugat să nu se mai tatueze, Alex Velea nu s-a putut abţine si are o noua achizitie. Situat în zona lombară, Alex şi-a scris pe corp o parte dintr-un mesaj motivaţional: «Munceşte ca un sclav». Completarea mesajului a venit pe sit-ul lui de socializare: «Dacă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro