Controale OPC la agentii de turism

Hila Ovidiu

Un control efectuat de catre inspectorii OPC la 6 operatori economici care comercializeaza pachete turistice au scos la iveala mai multe nereguli care tin de lipsa de informare a clientilor. Inspectorii au aplicat 3 amenzi in valoare de peste 16.000 de lei.

In plin sezon estival, inspectorii OPC Sibiu au desfasurat o serie de controale la operatorii economici care comercializeaza pachete de servicii turistice. Din cei 6 operatori verificati, la trei au fost identificate si nereguli. Acestea tin mai ales de lipsa de informare a turistilor sau informatii incomplete sau inexacte oferite turistilor. Dealtfel, in cazul a doua dintre aceste agentii au fost primite si reclamatii de la clienti. Controalele inspectorilor le-au dat dreptate clientilor care si-au recuperat banii platiti pentru sejur. In pus, agentiile de turism s-au ales cu amenzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetati penmtru braconaj

Patru barbati sunt cercetati de catre politistii sibieni pentru braconaj cinegetic. Suspectii au ucis un caprior, fara autorizatie, in zona Talmacel, iar apoi au impartit trofeul. Politistii sibieni au oprit in trafic, pe raza localitatii Talmacel, un autoturism in care au gasit doua arme de vanatoare si capul unui caprior. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro