controale itm sibiu privind munca la negru

studio

In cadrul Campaniei nationale privind identificarea si combaterea cazurilor de munca fara forme legale, inspectorii ITM au depistat 23 angajatori care practicau munca la negru. Acestia au fost sanctionati contraventional iar cele 37 persoane care au acceptat sa lucreze fara contract individual de munca, au primit avertismente.

In judetul Sibiu s-a desfasurat Campania Nationala de identificare si combatere a muncii nedeclarate in domeniul constructiilor. Cu acest prilej au fost controlati mai multi agenti economici si au fost gasiti angajatori care practicau munca fara forme legale, acestia fiind sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 80.000 lei. Au fost depistate 8 persoane care lucrau fara contract individual de munca si sanctionate contraventional cu 8 avertismente In cadrul actiunii, desfasurate privind Strategia Nationala de reducere a incidentei muncii nedeclarate, actiune la care au participat si reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu. Au fost verificati 166 agenti economici si au fost depistate 29 persoane care lucrau fara forme legale pentru 19 angajatori. Au fost aplicate 19 amenzi in valoare de 290.000 lei si 29 avertismente. .
Pentru verificarea modului in care se respecta prevederile legislatiei muncii in domeniul relatiilor de munca, in cursul lunii iunie 2012 au fost efectuate 291 controale, prilej cu care au fost dispuse 2.209 masuri si au fost aplicate 706 de sanctiuni contraventionale, din care 101 amenzi in valoare de 419.400 lei si 605 avertismente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

covasna, olanesti sau govora la mare cautare pentru tratamente balneo-climaterice

Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai, Govora, Caciulata, Bazna si Felix, sunt cele mai solicitate statiuni balneo climaterice. Aproape 2 mii de sibieni au primit bilete de tratament reduse, iar alti 1700, asteapta raspuns de la Casa de Pensii, sa vada daca isi fac sau nu bagajele. Pana in prezent, in anul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro