Controale ITM pana la anul viitor

stiri redactie

Pe parcursul intregului an reprezentantii ITM Sibiu desfasoara Campania de supravegere a produselor industriale nou intrate pe piata. Acolo unde se gasesc abateri se aplica sanctiuni si avertismente.

Cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu spun ca este vorba despre o campanie lansata ca raspuns la directivele europene si ca are ca scop verificarea impliementari de catre producatori, importatori si distribuitori a prevederilor care tin de introducerea pe piata a produselor.

Vizate de controale au fost cel putin apana acum echipamentele de joasa tensiune, masinile, echipamentele si sistemele de protectie destinate utilizari in atmosfere potential explozive, explozivii de uz civil, echipamentele destinate utilizarii in exteriorul cladirilor sau echipamentele dotate cu motoare care au ardere interna ori articolele pirotehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maria Minea in actiune. Controale in scoli!

La nici 24 de ore de cand si-a anuntat intentia de a verifica starea unitatilor de invatamant considerate cu probleme din judet, prefectul Maria Minea a si inceput controalele. Prima oprire a fost, alaturi de seful ISJ, la Boita. Controalele vizeaza in principal existenta toaletelor in conditii decente si functionalitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro