Controale ITM la Sanatatea se Securitatea in munca

Hila Ovidiu

In luna mai, inspectorii ITM Sibiu au efectuat 234 controale, la un numar de 234 unitati economice din judetul Sibiu, pe linia verificarii Securitatii si Sanatatii in Munca. In urma abaterilor constatate au fost aplicate 26 de amenzi contraventionale în valoare totala de peste 90.000 de lei.

Nici luna trecuta, operatorii economici nu au scapat de inspectorii ITM Sibiu, care au desfasurat actiuni pentru verificaea respectarii normelor privind Securitatea si Sanatatea in munca. Au fost controlate, in total, 234 de unitati economice din judet. La aceste unitati au fost constatate si numeroase abateri, astfel incat inspectorii au aplicat 1.368 de sanctiuni contraventionale, din care 1.342 avertismente si 26 amenzi contraventionale in valoare totală de 90.500 lei. De asemenea, inspectorii au dispus masuri pentru remedierea  deficientelor constatate. Din cauza pericolului pe care il prezentau pentru angajati, 4 echipamente de munca au fosto prite din functionare si a fost dispusa sistarea activitatii la 2 locuri de munca. Neregulile constate de inspectori au fost insa mult mai numeroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Impreuna pentru comunitate

Cu ocazia implinirii a 100 de  ani de existenta, o firma internationala care activeaza si la Sibiu le-a oferit un dar binevenit copiilor de la Centrul de Plasament Gulliver. Reprezentantii firmei au renovat mai multe incaperi ale cladirii care gazduieste Centrul si au oferit alimente de stricta necesitate pentru tineri. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro