Controale ITM la agentii de munca temporara si beneficiarii acestora

Hila Ovidiu

Inspectorii de munca au verificat in ultima perioada agentii de munca temporara si utilizatorii salariatilor temporari. In urma controalelor au fost constatate 27 de neconformitati. In majoritatea cazurilor inspectorii au dispus masuri de conformare.

In cadrul campaniei nationale privind respectarea prevederilor legale in domeniul relatiilor de munca si al securitatii si sanatatii in munca de catre agentii de munca temporara si utilizatorii salariatilor temporari au fost efectuate un numar de aproape 30 de controale. Inspectorii de munca au fost in general indulgenti si au aplicat in majoritatea neconformitatilor constatate avertismente si masuri de conformare.

Au fost verificati si 9 utilizatori de salariati temporari. Pe acest segment au fost constatate 33 de neconformitati. Inspectorii de munca au dat insa numai avertismente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanteanca suspectata ca a incelat prin metoda "Accidentul", retinuta de politisti

O constanteanca si complicele ei au inselat o medieseanca cu suma de 11.600 de euro prin metoda “Accidentul”. I-au spus victimei ca fiica acesteia a lovit cu masina un copil si pentru a nu ajunge la inchisoare trebuie sa ii plateasca presupusei victime a evenimentului rutier operatii costisitoare. Medieseanca si-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro