Consilier arestat preventiv

Hila Ovidiu

Consilierul local care si-a bagat tatal in spital a fost arestat preventiv. Acesta a primit mandat pentru urmatoarele 30 de zile.

indeConsilierul local din Rosia care si-a agresat tatal in urma cu mai bine de o saptamana de zile a primit mandat de arestare preventiva. Acesta va sta dupa gratii urmatoarele 30 de zile. Barbatul este cercetat pentru violenta in familie. Ba mai mult, acesta nu este la prima infractiune de acest gen. In urma cu un an de zile si-a batut sora. Femeia a stat mai bine de o saptamana internata cu nasul rupt. La finele lunii aprilie consilierul local si-a snopit in bataie tatal chiar intr-un magazin alimentar din comuna. Batranul in varsta de 67 de ani s-a ales cu mai multe leziuni in zona fetei dar si cu 3 coaste rupte. Una dintre ele i-a atins un plaman asa ca, cel mai probabil, barbatul va trebui supus unei interventii chirurgicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezinsectia de primavara, la finele lunii mai

Dupa ce numarul victimelor capuselor aproape s-a dublat in doar o saptamana autoritatile au decis sa ia masuri. In municipiul Sibiu dezinsectia se va face la finalul acestei luni. In muzeul in aer liber se folosesc deja substante impotriva insectelor insa numai in zona aleilor de promenada. Speriati ca numarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro