Conferinta internationala la AFT

Hila Ovidiu

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Balcescu” gazduieste in zilele de vineri si sambata, cea de-a XVIII-a Conferinta Internatională organizata sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiinţifica, intitulata Organizatia bazata pe cunoastere. 480 de autori de lucrari din intreaga lume sunt prezenti la Sibiu pentru acest eveniment.

Cadre ale institutiilor de invatamant superior si centre de cercetare din Romania, Bulgaria, Cehia, Coreea de Sud, Slovacia, Republica Moldova, Germania, Polonia si Ungaria se intalnesc zilele acestea la Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu pentru cea de-a XVIII-a Conferinta Internationala “Organizatia bazata pe cunoastere”. 480 de autori vor prezenta 334 de lucrari. Deschiderea oficiala a lucrarilor sesiunii s-a desfasurat vineri dimineata, în Aula Academiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de joaca noi

De la inceputul saptamanii viitoare municipalitatea sibiana trece la montarea noilor echipamente in locurile de joaca. De asemenea se continua montarea cosurilor de gunoi din ciment si metal. Vizate sunt parcurile si zonele de agrement. Zone de joaca pentru cei mici vor fi amenajate in Parcul Titeica, Tiglari, Tineretului, strada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro