Conferinta Internationala de Terapii Holistice si Metafizice

Hila Ovidiu

In weekend are loc la Sibiu prima editie a conferintei internationale de terapii holistice si metafizice. Vin sa conferentieze invitati atat din tara cat si din strainatate. Scopul evenimentului este acela de a-i ajuta pe oameni sa isi imbunatateasca sanatatea, relatiile umane si chiar calitatea vietii. In acest weekend Sibiul gazduieste prima editie a Conferintei Internationale de Terapii Holistice si Metafizice. Terapiile holistice sunt terapii neinvazive dar care dau in foarte multe cazuri rezultate exceptionale, ducand pana la vindecarea completa a pacientului in cazuri in care medicii s-au vazut neputinciosi sa ofere o solutie.
Terapiile holistice sunt terapii care ajuta oamenii sa se cunoasca pe ei insisi si sa isi insuseasca conceptele holistice cu privire la lume si viata.
Printre invitatii speciali ai acestei editii a conferintei internationale se afla si Mihaela Frunza, medic la Spitalul Judetean Sibiu dar si psihoterapeut integrativ. Aceasta le va vorbi participantilor despre cunoasterea sinelului, valoarea proprie a fiecarei persoane si despre metode de imbunatatire a calitatii vietii.
Vor conferentia la Sibiu si invitati cu renume international. Fiecare zi de conferinta va incepe cu ora 10. 00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiri pentru deszapezire

Se fac pregatiri pentru deszapezire. Pentru curatarea drumurilor din judet s-au asiguratzeci de tone de nisip si sare. In total se vor deszapezi mai bine de o mie de kilometri de drumuri judetene si comunale. Consiliul judetean se pregateste pentru sosirea iernii. In acest an vor fi deszapeziti mai bine de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro