Conditii mai bune

Hila Ovidiu

Peste 100 de copii cu probleme de auz se beneficiaza de reabilitarea partiala a Centrului scolar de educatie incluziva numarul 2 din Sibiu. Lucrarile au fost incheiate saptamana aceasta. Scoala sibiana este considerata una dintre cele mai profesioniste din Romania.

sc 2Aproximativ 140 de copii cu varste intre 0 si 17 ani se bucura de conditii mai bune de trai, masa si desfasurare a activitatii dupa ce a fost modernizat partial Centrul scolar de educatie incluziva numarul 2 din Sibiu. Aici lucrarile au inceput in 27 octombrie 2014 si au fost finalizate saptamana aceasta. Valoarea investitie a fost de 430 de mii de lei. Scoala din Sibiu este una dintre cele mai performante din tara. Pe de-o parte sunt dascalii recunoscuti ca foarte buni specialisti iar pe de alta parte dotarile oferite de o asociatie nonguvernamentala din Germania ii ajuta pe cei care lucreaza aici sa faca in primul rand determinari auditive de inalta calitate. La momentul de fata Centrul scolar ofera servicii de psihopedagogie, psihlogie si consiliere in domeniul educatiei speciale pentru prescolari si scolari cu deficiente de auz dar si panetru parintii acestora. Functioneaza 17 clase in care invata 137 de copii de diferite varste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inapoi, in sanul familiei

Sibianul dat disparut duminica seara a fost gasit si dus la spital. Din cauza frigului batranul suferea de o usoara hipotermie. Dupa ce a primit recomandari medicale barbatul a fost luat acasa de catre membrii familiei. Barbatul in varsta de 55 de ani care a plecat voluntar de acasa duminica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro