Condamnat la inchisoare dupa ce a omorat un om pe trecerea pentru pietoni

Hila Ovidiu

2 ani si 6 luni! Atat a primit pedeapsa cu inchisoarea tanarul care in vara a produs un accident mortal in Medias. Condamnatul participa la o cursa ilegala de masini la momentul la care a lovit victima angajata regulamentar in traversare pe trecerea de pietoni.

Un barbat acuzat ca a lovit cu masina un om pe trecerea de pietoni a fost condamnat la inchisoare la cateva luni de la comiterea faptei. Instanta a decis ca acesta trebuie sa stea dupa gratii 2 ani si jumatate.

Anchetatorii au stabilit ca medieseanul in varsta de 26 de ani participa la o cursa ilegala cu masini la momentul la care l-a accidentat mortal peun tanar in varsta de 23 de ani din Tarnava care incerca sa traverseze regulamentar strada. In urma impactului victimea a fost proiectata cateva zeci de metri pe carosabil si a decedat la fata locului, cateva minute mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3,4 milioane de lei pentru deszapezire in Sibiu

3,4 milioane de lei! Atat a alocat municipalitatea sibiana pentru deszapezire. Contractul este atribuit aceleiasi firme care s-a ocupat de curatarea de zapada a orasului si in sezonul rece trecut. Atunci firma in cauza a fost amendata de doua ori intr-o saptamana pentru ca nu a respectat prevederile contractuale. Deszapezirea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro