Concursul National de Navomodele

Hila Ovidiu

Cei mai talentati copii din tara s-au intrecut in acest weekend la Sibiu intr-o competitie de navomodele. Aceasta a avut loc pe lacul din Muzeul in aer liber. Concursul a constat din 3 probe.

 

Cei mai talentati pusti cu vatste intre 12 si 18 ani s-au intrecut sambata la manuirea navomodelelor. La Concursul National de Navomodele s-au inscris cluburi ale elevilor din intreaga tara. Din Sibiu au participat 6 tineri. Acestia nu sunt doar manuitori ai constructiilor navale in miniatura ci si fauritori. Copiii spun ca au ani de experienta in spate. Navomodelele sunt mini barci cu motor electric pilotate prin radio-comanda. Concurentii au avut de trecut prin trei probe: de indemanare, viteza si curse eco.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Dark Shadows" la Arta

In acest sfarsit de saptamana, Cinematograful Arta din Sibiu va invita la o comedia fantastica. Filmul ii are in rolurile principale pe Michelle Pfeiffer, Johnny Depp si Eva Green. “Dark Shadows – Umbre intunecate”, este o alta poveste cu vampiri. In anul 1752, Joshua si Naomi Collins parasesc Liverpoolul, impreuna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro