Concurs OPC pentru liceeni

Hila Ovidiu

Aproape 20 de elevi din liceele sibiene s-au inscris la concursul organizat de OPC in coleborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, si care a avut drept tema generala “Drepturile consumatorului”. Evenimentul s-a desfasurat vineri la Colegiul Economic “George Baritiu” din Sibiu.

Liceeni sibieni si-au testat cunostintele in ceea ce priveste drepturile consumatorului. Acest lucru s-a intamplat in cadrul unui concurs organizat vineri la Colegiul Economic “George Baritiu” din Sibiu. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului, de catre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu si Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu. Elevii au avut de trecut doua probe pentru a demonstra ca sunt in tema cu drepturile consumatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Protejati-va copiii

Politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija ce fac copiii dumneavoastra in timpul liber, si mai ales ce anturaje fracventeaza. De asemenea, in  cazul copiilor mici, invatati-i temeinic sa respecte regulile rutiere, pentru a evita orice fel de accidente. Politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija de copiii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro