Concurs de talente

Hila Ovidiu

Dans, muzica, voie buna si o competitie pe cinste. Asta a gazduit sambata Teatrul Gong. Elevi de toate varstelele s-au intrecut in dans, balet, muzica clasica si alte ramuri artistice, toate menite sa arate ca ei sunt cei mai buni artisti.

Viitorii artisti de maine si-au dat intalnire sambata la Teatrul Gong. Aici in cele doua sali de spectacole tineri de la mai multe scoli din judet au venit sa le arate sibienilor cat de talentati sunt ei. Si daca cei din sala mare a teatrului au oferit adevarate show-uri cu ajutorul vocii sau a instrumentelor muzicale, un etaj mai sus, dansatorii au fost cei care au dat tonul la distractie. Fiecare reprezentantie in parte a reusit sa smulga ropote de aplauze. Concursul de talente are deja traditie la Sibiu. La concurs au participat tineri din intreg judetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pot tot mai mare la Loto

Daca sunteti amatori de jocuri de noroc, ar trebui sa va incercati norocul si la Loto. In aceasta saptamana potul cel mare la 6 din 49 a depasit 5 milioane de lei. Si mai mult puteti castiga la Joker, unde reportul a ajuns la aproape 7 milioane. Premiul de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro