Concurs de educatie rutiera

Hila Ovidiu

28 de scolari din 7 unitati de invatamant din judet au participat vineri la concursul “Educatie rutiera, educatie pentru viata”. Elevii au reusit sa convinga juriul ca stiu sa circule corect cu bicicleta. La finalul competitiei toti participantii au primit diplome si premii.

Aproximativ 30 de scolari din Sibiu, Dumbraveni, Medias, Cisnadie, Avrig si Bradu au participat vineri la etapa judeteana a concursului rutier. Acestia au avut de trecut mai intai de o proba teoretica iar mai apoi de una practica. La cea din urma proba scolarii au avut de simulat intrarea cu bicicleta intr-un sens giratoriu, au trecut printre jaloane, au dat probe de echilibristica si au incercat sa convinga juriul compus din politisti rutieri ca stiu sa circule corespunzator. Castigatorii locului I ne vor reprezenta la faza nationala a concursului. Toti participantii au plecat acasa cu diplome si cate un premiu de participare. Cei care s-au clasat pe podium au primit mai multe premii. Vorbim despre sepci, lanturi antifurt pentru biciclete, bidoane pentru apa, veste reflectorizante si tricouri pentru castigatorii locului III, de manusi, cabluri de securizare, bidoane, veste, ruxacuri frigorifice, sepci si tricouri pentru cei clasati pe locul II si de o casca de siguranta omologata, veste reflectorizante, bidonase pentru apa si ruxacuri frigorifice pentru castigatorii locului I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalele din Sibiu nu au probleme cu dezinfectantii

Ministerul Sanatatii a publicat lista spitalelor din intreaga tara care au probleme cauzate de dezinfectanti. Din fericire nicio unitate sanitara din judetul nostru nu este pe lista neagra. Zeci de spitale din tara au probleme cu dezinfectantii. Lista neagra a fost facuta publica de catre Minister, la presiunile presei, in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro