Competitie VTM castigata de sibieni

Hila Ovidiu

3 sibieni au reusit sa se claseze pe podium la Cupa de Viteza pe Traseu Montan din Hunedoara. Au luat startul la aceasta competitie 32 de echipaje din intreaga tara. Sibienii se pregatesc acum pentru urmatoarele competitii.

Pentru cupa de Viteza pe Traseu Montan s-au aliniat la start 32 de echipaje care s-au intrecut in timpi in zona Hasdat-Silvasu de Sus din Hunedoara. Traseul intins pe 3,4 kilometri le-a pus la incercare abilitatile participantilor fiind presarat cu mai multe curbe dificile. Sibienii au reusit sa castige 2 locuri III si un loc I. Serban Dumitru este deja un veteran al raliurilor din tara noastra. Omul spune ca a fost sofer profesionist si ca are pasiunea pentru acest tip de competitii in sange. Participa la raliuri din 1974.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de participanti la Olipmpiada "Mestesuguri artistice traditionale"

Din 26 iulie incepe editia cu numaru 22 a Olimpiadei Mestesuguri artistice traditionale. Numarul de participanti este record in acest an. O noua editie a Olimpiadei Mestesuguri artistice traditionale se pregateste sa isi deschida portile. Anul acesta sunt prezenti la Sibiu 263 de participanti din tara noastra dar si din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro