Coloana de TIR-uri intre Medias si Blajel

Hila Ovidiu

Ninsorile au facut ravagii pe drumurile judetene. Pe drumul judetean 14 A intre Medias si Blajel s-a facut coloana din cauza TIR-urilor care nu au putut urca panta. Si alte drumuri au fost partial acoperite cu zapada in cursul zilei de marti.

S-a circulat extrem de greu marti pe DN 14 A. Din cauza zapezii de pe carosabil TIR-urile nu au mai putut urca panta iar in urma lor s-au format cozi pe kilometri. Mai multe utilaje de deszapezire au fost mobilizate in zona pentru a curata partea carosabila. Greu s-a circulat si pe Dj106 A spre Paltinis. Si aici carosabilul a fost partial acoperit cu zapada. De altfel, 6 din cele 8 segmente de drum judetean ale Sibiului au fost partial acoperite cu zapada insa au ramas deschise traficului. Vorbim aici pe langa drumurile enumerate mai sus de drumul ce leaga Sibiul de Agnita si Bradeni, de drumul ce leaga Cristianul de Jina sau despre cel care face legatura intre Dobarca si Poiana Sibiului.  Cu dificultate s-a circulat si pe drumul care leaga Cisnadia de Cisnadioara sau de Rau Sadului.

Date fiind conditiile meteo si de carosabil, soferii sunt sfatuiti sa plece la drum numai daca deplasarea le este impetuos necesara iar inainte de a porni contactul masini sa se asigure ca aceasta functioneaza la parametrii optimi. Daca au de parcurs drumuri lungi conducatorilor auto li se recomanda sa aiba in masina paturi, un termos cu ceai cald, haine groase, lanturi antiderapante, o lopata si o galeata cu nisip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident mortal produs din cauza vitezei

Viteza neadaptata la conditiile meteo si de carosabil a facut inca odata victime. Un barbat si-a pierdut viata si un altul a fost grav ranit dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit de un pom. Nenorocirile s-au tinut lant marti pe drumurile din judetul Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro