Coliziune frontala pe contrasens

Hila Ovidiu

Doua persoane, un barbat si o femeie, se zbat intre viata si moarte dupa ce autoturismele pe care le conduceau s-au ciocnit frontal. Accidentul s-a produs pe DN 1, in afara localitatii Miercurea, iar de vina este soferita care s-a aventurat intr-o depasire periculoasa, fara sa se asigure suficient.

O depasire neregulamentara a bagat in spital doua persoane, joi seara. Accidentul s-a petrecut pe DN 1 in afara localitatii Miercurea Sibiului. De vina a fost o soferita grabita, care s-a aventurat intr-o depasire periculoasa, fara a se asigura corespunzator. In momentul in care a patruns pe contrasens pentru a efectua manevra, s-a izbit in plin intr-un alt autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost atat de violent incat ambii soferi au fost grav raniti si transportati de urgenta la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spital redeschis

In ultima zi a lunii au gust au fost rupte sigiliile de pe usile Spitalului Orasenesc Cisnadie. Incepand de la mijlocul lui septembrie acesta va deveni functional aproape la aceeasi capacitate la care fusese inainte de a fi inchis. Cisnadienii au fost de-a dreptul incantati de faptul ca dupa un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro