Cladire vandalizata la nici 48 de ore de la darea in folosinta

Hila Ovidiu

Mai putin de 48 de ore, atat a rezistat, intreaga, noua locatie din Parcul Sub Arini care adaposteste toaleta publica si casuta bebelusului. Investitia in valoare de 230.000 de lei a cazut prada vandalilor in 2 nopti consecutiv.

Lucrarea in valoare de peste 200 de mii de lei a fost receptionata de curand si de la mijlocul saptamanii a fost data in folosinta. Pana sa se poata bucura insa oamenii de ea se pare ca s-au bucurat cei certati cu legea. Ca orice constructie noua nici aceasta nu a scapat de mana vandalilor. Geamurile de la doua usi au fost sparte.

Cei de la Primarie incearca acum sa gaseasca faptasii. Daca vor fi prinsi, acestia vor fi obligati sa achite contravaloarea reparatiilor. Pana la prinderea acestora insa municipalitatea va face reparatii pe cheltuiala proprie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tata si fiica decedati intr-un accident produs din cauza vitezei

Mai putin de 48 de ore, atat a rezistat, intreaga, noua locatie din Parcul Sub Arini care adaposteste toaleta publica si casuta bebelusului. Investitia in valoare de 230.000 de lei a cazut prada vandalilor in 2 nopti consecutiv. Lucrarea in valoare de peste 200 de mii de lei a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro