CETATENI EGIPTENI BLOCATI LA SIBIU

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Ambasada Egiptului din București a transmis o adresă de informare cu privire la situația cetățenilor egipteni, care sunt blocați în Sibiu.

Cetățenii egipteni sunt angajați la societate din București. Aceasta avea un contract cu o societate de construcții din Sibiu, contract ce a fost reziliat. Întrucât cetățenii egipteni își desfășurau activitatea pentru prestarea unor servicii, al căror contract a fost reziliat, societatea i-a lăsat în Sibiu, netransferându-i la București.

Întrucât societatea nu le-a mai asigurat resurse financiare, cetățenii egipteni au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu (ITM) cu privire la situația în care au fost puși.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor egipteni, la inițiativa Instituției Prefectului județul Sibiu, proprietarul spațiului unde aceștia locuiesc le-a permis șederea, cu toate că societatea nu și-a respectat partea contractuală.

De asemenea și Primăria Municipiului Sibiu, împreună cu Crucea Roșie Filiala Sibiu, îi ajută pe acești oameni oferindu-le hrană.

Informații despre repatrierea cetățenilor nu sunt întrucât deocamdată aceștia sunt angajați ai societății din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

195 de cazuri de Covid 19, la Sibiu si 9710, la nivel national

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată2.172de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 135de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentruacestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro