Cerere impresionanta de tichete de parcare

Hila Ovidiu

De teama utilajelor de ridicari auto, din simt civic, sau pur si simplu pentru a-si asigura un loc de parcare sibienii au luat cu asalt ghiseele primariei. In doar 4 zile au fost vandute mai bine de 600 de abonamente de parcare. La ora actuala in municipiu sunt aproximativ 10 mii de locuri de parcare.

De cum s-au deschis ghiseele Serviciului de Administrare a Domeniului Public si Privat sibienii s-au si asezat la coada pentru a intra in posesia abonamentelor de parcare. In aceasta saptamana au fost emise 260 de abonamente de parcare valabile fie pentru o singura parcare fie pentru toate din oras. 168 de sibieni au solicitat abonamente pentru riverani in timp ce pentru Piata Mica au fost emise un numar de 80 de prmise de parcare. De asemenea au mai fost emise un numar de 121 de carduri legitimatie pentru persoanele cu handicap si 14 carduri magnetice menite sa permita accesul la piloni cu scopul aprovizionarii unitatilor comerciale din zona centrala pietonala si semipirtonala. Pretul unui abonament pentru toate parcarile este de 30 de lei pe luna in timp ce unul pentru o anumita parcare doar 15 lei. Riveranii platesc o suma modica pentru un loc de parcare in fata blocului. Acestia trebuie sa achite un abonament lunar de 2 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Institutiile publice lucreaza in 12 si 19 ianuarie

Sa nu va mirati daca sambata veti gasi deschise usile institutiilor publice. Angajatii de la stat trebuie sa recupereze zilele pe care le-au avut libere de sarbatori. La finante de exemplu se va lucra in intervalul orar 8-16.00. Angajatii institutiilor publice sunt nevoiti sa recupereze liberele din data de 24 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro