Cercetati penmtru braconaj

Hila Ovidiu

Patru barbati sunt cercetati de catre politistii sibieni pentru braconaj cinegetic. Suspectii au ucis un caprior, fara autorizatie, in zona Talmacel, iar apoi au impartit trofeul.

Politistii sibieni au oprit in trafic, pe raza localitatii Talmacel, un autoturism in care au gasit doua arme de vanatoare si capul unui caprior. Cum cei doi pasageri din autoturism nu au putut dovedi provenienta capului de vanat, politistii au demarat cercetarile si in scurt timp au ajuns la alte doua persoane, asupra carora au gasit si cadavrul capriorului. Cum era evident ca animalul a fost impuscat ilegal  cei patru barbati, toti domiciliati in judetul Sibiu, sunt acum cercetati pentru savarsirea infractiunii de braconaj cinegetic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru spital

In urmatoarele 18 luni, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu trebuie sa stinga toate datoriile pe care le are la ora actuala, si care depasesc 16 milioane de lei. Consiliul Judetean Sibiu a deblocat 2,2 milioane de lei, bani cu care spitalul sibiani isi va achita cheltuielile de intretinere si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro