Cercetati penal pentru infractiuni rutiere

Hila Ovidiu

8 soferi s-au ales in acest weekend cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Sibienii au urcat la volan fara permis, au rulat masini neinmatriculate sau au condus in stare de ebrietate.

Spre exemplu, in Medias, politistii au identificat un sofer in varsta de 52 de ani care a urcat la volan desi avea permisul suspendat. In municipiul Sibiu, pe Alba Iulia, politistii au dat peste un tanar de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism neinmatriculat. Tot pentru conducere de auto neimnatriculat s-a ales cu dosar penal si un sibian de 38 de ani depistat in trafic pe strada Rusciorului. Pe drumurile judetului rutierii au mai tras pe dreapta si 4soferi care consumasera bauturi alcoolice inainte de a urca la volan. Vorbim aici despre un tanar de 22 de ani cu o alcoolemie de 0.55, un mediesean de 36 de ani cu 0.42 si un tanar de 22 de ani din Cristian care pe langa faptul ca bause conducea si un autoturism neinmatriculat. Cel din urma avea o alcoolemie de 0.30 miligrame de alcool pur in aerul expirat. Campion de weekend la alcoolemie este insa un tanar de 24 de ani care la 4.30 dimineata a facut accident. Pe fondul unei alcoolemii de 0.66, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul de beton al unui imobil. Un alt eveniment rutier a avut loc in zona Calea Surii Mari. Acolo un tanar de 22 de ani a plecat cu masina la plimbare in ciuda faptului ca nu detinea permis de conducere, a vrut sa vireze dreapta, nu a reusit si a intrat cu masina in firida de distributie a energiei electrice din intersectia Calea Surii Mari cu Macului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scrisoarea lui Bodu n-a ajuns inca la Sibiu

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu cere institutiei pe care a condus-o si Primariei Sibiu confiscarea apartamentului pe care Seful Statului l-a pierdut in instanta. Cei de la institutia municipala spun ca cel putin pana la momentul de fata scrisoarea nu a ajuns la Sibiu. “Am solicitat ANAF și Primăriei Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro