Cercetati penal pentru infracrtiuni rutiere

Hila Ovidiu

2 tineri s-au ales cu dosare penale pentru un moment de adrenalina. Vorbim despre un barbat care a condus fara permis si o tanara, posesoarea masinii care i-a incredintat autoturismul stiind ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Cei doi tineri au fost prinsi plimbandu-se cu masina pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. Au fost opriti de polititisti initial pentru un control de rutina. Cand au cerut actele soferului insa oamenii legii au aflat ca cel din urma nu detine permis de conducere. In dreapta sa se afla posesoarea autoturismului, o tanara de 26 de ani care i-a incredintat masina cu buna stiinta in conditiile in care cel de la volan, un barbat de 30 de ani, nu a trecut prin scoala de soferi niciodata. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis iar proprietara masinii este cercetata penal pentru ca a dat masina unei persoane despre care stia ca nu are permis de conducere. Pentru faptele sale tinerii risca inclusiv pedeapsa cu inchisoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inceput de luna fara prea multe oferte de angajare

Inceputul de luna nu le da prea multe sperante celor aflati in cautarea unui loc de munca. Sunt disponibile doar 178 de posturi in tot judetul. Doar 14 dintre acestea necesita studii superioare. Cei care au visat sa-si gaseasca un loc de munca la inceput de mai nu prea au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro