Cercetat pentru conducere fara permis

La 63 de ani, in loc sa se bucure de pensie si sa isi duca nepotii in parc, un barbat din Bisrita Nasaud risca sa ajunga dupa gratii. Omul a fost prins in cursul noptii dinspre luni spre marti conducand fara permis. Pentru fapta lui, politistii i-au intomcmit dosar penal.

Politistii spun ca dincolo de aspectul infractional al faptei, urcatul la volan fara permis este si un act de inconstienta!

In ciuda eforturilor politistilor si a campaniilor de prevenire derulate de acestia numarul conducatorilor auto care urca la volan fara a detine permis de conducere este extrem de mare. Aproape ca nu exista zi in care oamenii legii sa nu depisteze macar un caz de conducere fara permis pe drumurile judetului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jocuri pe asfalt, in curtea scolii

Municipalitatea sibiana a finalizat primul dintre proiectele de bugetare participativa cerute de sibieni in cursul anului trecut. Este vorba despre cel care prevedea dotarea a 12 unitati de invatamant cu jocuri de exterior astfel incat copiii sa se poata distra si sa isi poata pune imaginatia la munca in acelasi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro