Cercetat penal pentru cumul de infractiuni…

Un barbat in varsta de 50 de ani din Altana s-a ales cu dosar penal pentru un cumul de infractiuni in ceea ce priveste legislatia rutiera respectiv pe cea a transportului de lemne. Barbatul a fost prins fara permis, cu o remorca neinmatriculata si cu lemne pentru care nu avea acte de proventienta.

Individul a incaput pe mana politistilor duminica seara in timpul unei razii rutiere. Politistilor le-a atras atentia in special remorca plina cu lemn de salcam. Cu asta au si inceput oamenii legii controlul. Cand barbatul nu a putu prezenta documentele de provenienta a materialului lemnos oamenii legii au adancit investigatiile.

Asa au aflat politistii ca barbatul circula cu o masina inmatriculata in alt stat, iar remorca pe care o tractraza nu este imatriculata. In plus soferul nu detinea nici permis de conducere corespunzator categriei din care ansamblul de autovehicule facea parte. In consecinta barbatului i-a fost intocmit un dosar penal si i-au fost confiscate lemnele. Vorbim despre 2,5 metri cubi de lemn de salcam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie coborata in siguranta de pe Spitalul de Psihiatrie dupa ce a amenintat ca se sinucide

Un caz socant s-a petrecut in weekend la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Scapata cateva secunde din ochii personalului medical, o femeie a urcat pe acoperisul cladirii si a amenintat ca se sinucide. Ceasta a fost adusa din fericire cu bine la sol de catre un politist care a jucat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro