Centru multifunctional dedicat tinerilor si varstnicilor din categorii defavorizate

Hila Ovidiu

Primaria construieste in zona Compa un centru multifunctional dedicat persoanelor aflate in dificulatate. Dupa ce va fi construit, centrul va oferi consiliere profesionala, pregatire pentru elevi si un mediu placut de socializare in cazul varstnicilor.

Municipalitatea sibiana intentioneaza sa construiasca pe strada Henri Coanda din Sibiu, in spatiul atelierelor scolare ale liceului Tehnologic Coanda un centru de zi dedicat scolarilor si persoanelor varstnice aflate in dificultate sociala. Valoarea investitiei este estimata la 4,7 milioane de lei.

Centrul ar urma sa fie realizat din fonduri europene. Acesta ar urma sa aiba aproximativ 120 de locuri penru copiii, tinerii, adultii si varstnicii care sunt in dificultate. Cei mici isi vor putea aici pregati temele pentru scoala, parintii acestora vor putea beneficia de consiliere in cariera iar varstnicii vor beneficia de socializare cu cei de varsta lor, consiliere juridica, medicala si psiho-sociala.

Cladirea ar urma sa contina sali de activitati pentru varstnici, o sala de sport, doua sali pentru activitatile tinerilor si copiilor, trei sali multimedia, o ludoteca, birouri, chicinete si spatii administrative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu 3 victime la Tarnava

Neatentia la volan face inca odata victime. In localitatea Tarnava doua masini s-au ciocnit din cauza neasigurarii la efectuarea virajului la stanga. In urma impactului 3 persoane au fost ranite. Evenimentul rutier s-a petrecut in jurul orei 15.30 in localitatea Tarnava unde, pe fondul neatentiei, o conducatoare auto in varsta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro