Cazurile de viroza si gripa la nivelul unitatilor de invatamant din judetul Sibiu in 27.02.2020

stiri redactie

În urma centralizării pe care ISJ Sibiu a realizat-o astăzi, 27.02.2020, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează, în rândul elevilor, 174 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2226 de cazuri de viroză.

Astăzi cursurile sunt suspendate la clasa Pregătitoare C și clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu, precum și la grupa mică ”Fluturașii” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Sibiu, iar în perioada 27 – 28.02.2020 la Grădinița cu program prelungit ”Phantasia Kindergarten” Sibiu, la clasele Pregătitoare E, a II-a A, a II-a C și a VII-a D de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasa Pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu și la clasele a a I-a B și a VIII-a B de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie . De suspendarea cursurilor sunt afectați, în total 204 de elevi și preșcolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numărul locurilorSăliiTransilvania a crescut cu 157 de locuri

Începând cu lunafebruarie, numărul locurilorSăliiTransilvania din Sibiu a crescut cu 157 de locuri. La „Sala Celor 420.000 de Suporteri” a fost montată, de curând, o tribunătelescopicăretractabilă cu 157 de scaune, investițiafiindsusținută de ConsiliulJudețean Sibiu.  Mai mulțisuporterivorputeaparticipa, de acum, la meciurileechipelorlorpreferate, înceamai mare sală din Sibiu! Sala Transilvania a decissuplimentarealocurilorpentrusuporteri, montând o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro