CARAVANA CERESIT A AJUNS ÎN SIBIU

studio

Caravana Ceresit a poposit si la Sibiu. „Ceresiada”, se desfasoara in perioada 23 iunie – 15 septembrie si opreste in mai toate marile orase. Caravana Ceresit este cel mai mare eveniment al pasionatilor de mesterit din Romania, poposind in 18 orase : Ploiesti, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Turda, Cluj Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta si Bucuresti. Pornind de la ideea Olimpiadei, „Ceresiada” combina demonstratiile cu cele mai inovative sisteme si aplicatii Ceresit si Moment, cu activitatile interactive in urma carora participantii pot primi numeroase premii. Mesterii au facut miercuri si o demonstratie in fata magazinului Ambient.

Participantii la ,,ceresiada” pot castiga un automobil Dacia Logan MCV, smartphone-uri, seturi de ustensile pentru gratar, genti termice, cele mai noi produse Moment, precum si numeroase materiale promotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Connect-R da cartile pe fata!

Connect-R da cartile pe fata! Din muzica nu se face avere! La aceasta concluzie a ajuns Connect-R care a recunoscut ca au fost zile cand nu avea ce sa manance atunci cand era copil, insa celebritatea de acum nu l-a schimbat ramanand acelasi om modest . Deşi are multe concerte, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro