CARAVANA CERESIT A AJUNS ÎN SIBIU

studio

Caravana Ceresit a poposit si la Sibiu. „Ceresiada”, se desfasoara in perioada 23 iunie – 15 septembrie si opreste in mai toate marile orase. Caravana Ceresit este cel mai mare eveniment al pasionatilor de mesterit din Romania, poposind in 18 orase : Ploiesti, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Turda, Cluj Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta si Bucuresti. Pornind de la ideea Olimpiadei, „Ceresiada” combina demonstratiile cu cele mai inovative sisteme si aplicatii Ceresit si Moment, cu activitatile interactive in urma carora participantii pot primi numeroase premii. Mesterii au facut miercuri si o demonstratie in fata magazinului Ambient.

Participantii la ,,ceresiada” pot castiga un automobil Dacia Logan MCV, smartphone-uri, seturi de ustensile pentru gratar, genti termice, cele mai noi produse Moment, precum si numeroase materiale promotionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident de muncă la Bâlea Lac

Pentru trei angajaţi ai telecabinei de la Bâlea Lac, lucrările de mentenanţă din sala motoarelor nu au decurs prea bine. Toţi trei s-au intoxicat cu o substanţă chimică volatilă şi au ajus la spital. Unul dintre ei, un tânăr de 19 ani a intrat în stop cardiorespirator şi a  fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro