Carabulea, condamnat din nou

Hila Ovidiu

Carabulea a fost din nou condamnat la inchisoare cu executare. Curtea de Apel Bucuresti i-a dat 6 ani si jumatate in noul dosar. Decizia poate fi contestata. Magnatul Carabulea a fost condamnat in cursul acestei zile de catre Curtea de Apel Bucuresti la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in noul dosar in care a fost cercetat. Afaceristul sibian este condamnat pentru fapte de coruptie, mita, cumparare de influenta si uz de fals. Carabulea poate ataca decizia la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.
Este pentru a doua oara cand omul de afaceri sibian ajunge dupa gratii din cauza afacerilor necinstite. Prima pedeapsa de inchisoare cu executare a fost primita in urma dosarului de mita Apostu. Atunci Instanta l-a condamnat la un an si jumatate. Nu si-a ispasit insa nici macar jumatate de pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Demis, Ioan Cindrea da in judecata Prefectura

Ioan Cindrea va fi demis din functia de la Consiliul Judetean. Ordinul de prefect a fost deja semnat de catre Anca Sandru, cea care a preluat interimar conducerea Prefecturii Sibiu dupa demisia lui Ovidiu Sitterli. Joi va fi stabilit noul sef al Consiliului Judetean. Ioan Cindrea numara orele cat va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro