Cantecele Muntilor au rasunat la Consiliul Judetean

Hila Ovidiu

Participantii la Festivalul International de Folclor “Cantecele Mintilor” au vizitat vineri Consiliul Judetean. Dupa ce si-au strans mana, artisti din tara noastyra, din Italia, Grecia, Cipru si multe alte tari ale lumii au facut un adevarat spectacol prezentand pe scurt fragmente din folclorul specific. Ficare delegatie a primit cate o diploma de participare.

Asa au fost primite la Consiliul Judetean delegatiile oficiale ale tarilor ce participa la cea de-a 37 editie a Festivalului International de Folclor Cantecele Muntilor. Oaspetilor de peste hotare le-au fost adresate cuvinte de bun venit.Si pentru ca este vorba despre un festival de muzica populara nu au putut lipsi demonstratiile.Pentru prestatiile lor, dar mai cu seama pentru faptul ca au acceptat invitatiile de a le arata romanilor fragmente din folclorulinternational reprezentantii tarilor participante au primit si diplome de excelenta. Muzica si voia buna vor continua si in acest weekend. In fiecare seara in Piata Mare vor avea loc spectacole de muzica populara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol popular, intre rafturile unui hipermarket

Dansatori din Grecia, Polonia si Italia au facut spectacol intr-o locatie atipica pentru o reprezentatie de dansuri populare – raionul de textile al unui hipermarket din Complexul Comercial de la Selimbar. Spectacolul a facut parte din manifestarile cuprinse in cadrul festivalului international de folclor “Cantecele Muntilor”. Clientii Centrului Comercial Selimbar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro