Calendarul Evaluarilor Nationale pentru clasele a II-a, a-IV-a, a-VI-a si a-VIII-a

Hila Ovidiu

Luna aceasta incep Evaluarile Nationale pentru elevii de clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Cele mai grele examene vor fi insa in luna iunie pentru elevii de clasa a VIII-a.

De luna aceasta scolarii sibieni vor trece prin primele teste serioase. Vorbim despe etapele de Evaluare Nationala la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a.

Elevii de clasa a VIII-a se vor inscrie la Evaluarea Nationala pana in data de 27 iunie.

Prima proba scrisa, cea de limba romana este programata pentru ziua de 27 iunie. In ziua urmatoare acolo unde este cazul scolarii vor sustine proba scrisa de limba materna. In 29 iunie elevii vor sustine proba scrisa la matematica. In 1 iulie, pana la ora 16.00 vor fi afisate rezultatele. Din acest moment scolarii nemultumiti de notele primite vor avea la dispozitie 4 ore pentru a depune contestatii. Rezolvarea contestatiilor va fi facuta in perioada 2-4 iulie. Rezultatele finale vor fi facute publice in 5 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Tineretului la Rasinari

Sute de sibieni s-au distrat in weekend la Rasinari. Acolo au avut loc spectacole dedicate Zilelor Tineretului. Vedeta evenimentului a fost cantareata Amna. Dupa ce vineri sute de tineri au mers in zona Stadionului Municipal pentru a se distra alaturi de Radu Nechifor, Magic Band, Boat of us si Artgotica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro